2014. február 4.

Non-Stop előzetes

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti non-stop járatonEgy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor telefonjára egyfenyegető sms-t kap: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára.  Egyedül Marks az, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a teljes legénység meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj.
Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani az káosz uralta helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket: az FBI, az Interpol, és még a Fehér Ház is azzal vádolja Marksothogy ő az, aki eltérítette a non-stop járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

Az Elrabolva 2. sikere után Liam Neesont ismét egy kemény akcióhős szerepében láthatjuk viszont Jaume Collet-Serra (Ismeretlen férfi)  feszült akció-thrillerében. A Non-Stopjárat fedélzetén Julianne Moore, és Lupita Nyong'o is helyet foglal.

Soha nem látott mezőny a karate magyar bajnokságon

Rekordlétszám, közel 900 versenyző részvételével rendezték meg a hétvégén az idei karate magyar bajnokságot. A szombati felnőtt finálék so...