2014. február 3.

Reménysugár a meddőknek!

A meddőség lassan népbetegség: hazánkban minden ötödik pár meddő, azaz természetes úton egy éven belül nem fogan meg a hőn áhított kisbaba. A gyermekáldásra hiába várók bármit megtennének a sikerért, ám egy kézenfekvő, vizsgálatokkal alátámasztott, mellékhatás-mentes módszer sokaknak mégsem jut az eszébe.
Balneoterápiával – vagyis a víz segítségével - többféle nőgyógyászati problémát és a meddőség bizonyos formáit is hatékonyan kezelik Harkányban, ugyanis a messze földön ismert, jellegzetes harkányi kénes gyógyvíz elősegíti a petesejt beágyazódását.
Nem elhanyagolható az a tény sem, hogy aki elutazik Harkányba, az Magyarország egyik legszebb vidékén regenerálódhat, a Dráva folyó völgyében, történelmi emlékektől körülvéve. Az Európában egyedülálló és méltán híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő immáron 200 éves múltra tekint vissza, alkáli- hidrogén karbonátos- kénes gyógyvíz összetételével, 13,5 hektáros ősparkjával közel 8000 m² vízfelülettel 5000 m² fedett pihenőterülettel.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...