2014. február 5.

Szerelmes hét

Évek óta hagyomány a torkos csütörtök megünneplése a magyarországi éttermekben. A torkos csütörtök régi magyar népszokás szerint igazából nem más, mint a farsang különleges napjainak egyike, amikor is a közelgő nagyböjt előtt ezen a napon megengedett volt a szokásosnál mohóbban, torkosabban étkezni. Az újkori módi szerint ez a nap inkább arra alkalmas, hogy az 50 %-os kedvezménnyel igénybe vehető ételfogyasztásnak köszönhetően többen jussanak el étterembe és többeknek legyen módjuk kipróbálni, megkóstolni különlegességeket. A Dunyha Vendéglő idén extra figyelmességgel kedveskedik a vendégeknek: a hivatalos, március 6-i dátum mellett február összes csütörtökjén, azaz 6-án, 13-án, 20-án és 27-én is 50 %-os áron fogyaszthatják a vendégek a Dunyha téli étlapjának különlegességeit. Ráadás ajándék, hogy egy nyereményszelvény kitöltésével minden vendég részt vehet egy sorsoláson, amikor is a hivatalos március 6-i alkalomra 2 fő teljes étel- és italfogyasztását nyerheti meg. Nem rossz ajánlat, ugye? 

És még mindig nincs vége a februári meglepetéseknek! Bár sokan nem fogadják el az angolszász ünnepkörből meghonosított Valentin-napot, a Dunyha úgy gondolja, hogy azért a szerelmeseket illik különleges ajánlatokkal várni, így február 7. és 14. között igazi Szerelmes hét lesz a Dunyhában.


A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...