2014. február 13.

Új Canon termékek

A Canon ma bemutatott kilenc új izgalmas terméke között DSLR- és digitális kompakt kamerák, illetve kiegészítők is találhatók; ezek mindegyike jól példázza a vállalatnak a képalkotás területén szerzett páratlan szakértelmét, illetve azirányú stratégiai elkötelezettségét, hogy minden vásárlója számára további fejlődési lehetőséget kínáljon.
A digitális tükörreflexes (DSLR-) gépeket a ma bemutatott választékban az EOS 1200D képviseli, amellyel egy új EOS Companion alkalmazás is megjelenik. Ez a belépő szintű DSLR-gép illetve az okostelefonos alkalmazás mindenki számára megkönnyíti az első lépéseket a tükörreflexes fényképezés világában. A PowerShot választék négy új modellel bővül: aPowerShot GI X Mark II DSLR-szerű teljesítményt zsúfol egy kompakt házba; a PowerShot SX700 HS a Canon valaha készített legvékonyabb 30x optikai zoomjával rendelkezik; a PowerShot D30 strapabíró és vízálló, és végül a PowerShot S200 a PowerShot S sorozat legújabb tagja. Emellett három új IXUS modell is bemutatkozik, amelyekkel minden felhasználó rendkívül elegánsan készíthet nagyszerű képeket: az IXUS 155, az IXUS 150 és az IXUS 145. Végül pedig a makrófotózás profi és amatőr szerelmeseinek is van egy jó hírünk: a legfrissebb termékek választékát az új Macro Ring Lite MR-14EX II vaku egészíti ki.
 A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...