Üzleti Randi - "rapid randi" másképp

A start-upok terjedésével ma már elengedhetetlen, hogy a fiataloknak vállalkozással kapcsolatos ötletei és jövőre vonatkozó tervei legyenek. Az is nagy jelentőséggel bír, ha közben cégvezetőktől visszajelzést kaphatnak. Nyolc egyetemistának most egy rendhagyó kezdeményezés keretében lehetősége adódott erre.
A KommON BME Kommunikációs Szakkollégium szervezésében „randizhattak" a hallgatók a mai napon. A rendezvényre négy mentort hívtak meg: Barth Zsuzsanna stratégiai marketing-szakértőt, Novotta Krisztina média tulajdonost, Okolicsányi Marius kommunikációs szakértőt és Rajnai Richárdot, a hazai fiatal vállalkozók nagykövetét. Az egyetemisták 10 percben bemutathatták saját magukat, projekt ötleteiket és elmondhatták a jövőre vonatkozó terveiket.
A mentorok mindenkinek személyre szabott módon adtak tanácsot, valamint elkötelezték magukat feléjük, miszerint a jövőben is figyelemmel kísérik a hallgatók tevékenységét, és szakmai tanácsokkal látják el őket karrierjük sikeres kiteljesedésének érdekében.
Mind a mentorok, mind az egyetemisták hasznosnak találták ezt az új típusú informális kapcsolatépítő rendezvényt, mely első állomása volt az Üzleti Randi rendezvénysorozatnak.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Népszerű bejegyzések