2014. február 15.

Valentin napi teniszverseny

Nagyszerű hangulatban fejeződött be a 16. alkalommal megrendezett Valentin-napi Páros Teniszverseny. Az idei évben megújuló Tabáni Tenisz Centerben soha ilyen erős mezőny még nem láttunk, 32 páros küzdött a győzelemért. 
A dobogóról éppen csak lecsúszott a Megay Róbert Péter által vezetett Sztármenedzser válogatott. Sokat meglepetésére a tavalyi győztes Politikus válogatott idén csak a harmadik helyet szerezte meg, pedig a válogatottat erősítette Pintér Sándor belügyminiszter, Stumpf István alkotmánybíró, Fazakas Szabolcs EU képviselő, Temesvári Andrea,  Roland Garros nyertes, hatszoros Európa-bajnok teniszező is. Meglepő módon az eddig nyolcszoros győztes Újságíró válogatott teljesítménye csak a második helyre volt elég. Az idei győztes a verseny 15 éves múltja során eddig csupán egyszer állhatott a dobogó felső fokára. Látványos szettekkel a győzelmet ez alkalommal a Művész- Sportolók válogatottja szerezte meg, Hajas László csapatkapitány vezetésével. Így ők vihetik haza azt a vándorserleget, melyet utoljára 2011-ben emelhettek a magasba. Talán nem véletlen a siker, hiszen idén a csapatot olyan kiváló sportolók erősítették, mint Balogh Gábor, kétszeres világbajnok öttusázó, Szabó Bence és Nébald György, olimpiai bajnok kardvívók, Kenderesi István és Sebők Vilmos válogatott labdarúgó. A nap rangadóját a Kapros Anikó – Regőci Attila páros nyerte a Temesvári Andrea Pintér Sándor kettőse ellen.
A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Japánba is küldtek virtuális locsolást a Pilisből

Több mint 55 ezren követték a 4G-n közvetített élő húsvéti talkshow-t a Telekom közösségi média oldalán   Több mint 55 ezren voltak kíván...