2014. március 18.

Digitalizálni tanítja az orvosokat a Xerox


Digitalizálni tanítja az orvosokat a Xerox
 
Együttműködést kötött a Xerox és a PatientPoint, amelynek értelmében a piacvezető dokumentumkezelési vállalat a vele kapcsolatban álló több mint 1700 tengerentúli kórházban és más egészségügyi intézményben elősegíti a digitális egészségmenedzsment szoftver, a PatientPoint minél szélesebb körű megismerését, használatát. A PatientPoint olyan online alkalmazás, amely a betegekről szóló információkat összegyűjti, analizálja és ezek alapján az orvosoknak részletes, naprakész állapotjelentést biztosít. Ez a megoldás többek között alkalmas arra, hogy a doktorok azonnal képet kapjanak a hozzájuk érkező betegek kórtörténetéről, az eddigi gyógyszerekről, kezelésekről, amelyek alapján időt és energiát megspórolva láthatnak hozzá egy – egy újabb beavatkozáshoz.
A Xerox szakemberei mostantól folyamatosan képzik majd az amerikai egészségügyben dolgozókat a PatientPoint hatékony használatára. Olyan bemutatókat tartanak, információs anyagokat készítenek, amelyek a rendszer készségszintű elsajátítását, a kapott információk operatív kezelésének és felhasználásának módjait mutatja be. A cél, hogy a betegirányítás – és ápolás digitális keretek közt az eddigieknél is jobb hatékonyságot érjen el, és a páciensek számára a lehető legrövidebb ideig tartson a gyógyulási időszak.
 
A PatientPoint-ól további információk itt érhetőek el:
 

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...