2014. június 24.

Milliókkal olcsóbban juthatnának lakáshoz a magyarok

Magyarországon is egyre elterjedtebb a csomagban vásárolt társasházi ingatlanok továbbértékesítése. Ennek köszönhetően hatalmas árelőnnyel juthatnak otthonhoz a szemfülesek.

Az elmúlt években egyre több cég jelent meg a magyar piacon, amely csomagban vásárolt társasházi ingatlanok továbbértékesítésével foglalkozik. Az ilyen vállalkozások többsége jókora profittal, piaci áron értékesíti tovább a lakásokat, ám ha valaki körültekintő, milliókat is megspórolhat. A Lions Buildings International ügyvezetője szerint ügyfeleinek lényeges szempont a kiváló ár-érték arány, ezért a számukra legmegfelelőbb kondíciókkal kínálják az ingatlanokat.
"Azok a befektetők, akik olcsón vesznek a bankoktól ingatlanokat, általában piaci áron értékesítik őket tovább, mert nagy profitot akarnak elérni. Mivel azonban mi egyszerre több lakást rövidebb idő alatt értékesítünk, sokkal kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak tőlünk. Ez a magyar piacon egy olyan egyedülálló lehetőség, amelyről még sokan nem tudnak, pedig ha jobban megfontolnák a döntésüket vásárlás előtt, milliókat is megtakaríthatnának egy egyszerű belvárosi lakásnál. Sőt, vannak a kínálatunkban olyan újépítésű luxuslakások is, ahol akár háromszázezer forinttal kedvezőbb négyzetméterárakat tudunk ajánlani" - mondta Virág Henrietta, a Lions Buildings International ügyvezető igazgatója.
"A lakásvásárlás előtt állóknak javaslom, hogy elsőként nézzék meg a piacot, tájékozódjanak az internetes hirdetőoldalakon, majd ha túl magasnak találják az árakat, forduljanak egy hozzánk hasonló közvetítőhöz. Óriási különbség lehet a két ár között, 12 éves szakmai tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem, hogy a legtöbb esetben egy autó árát is meg tudjuk spróolni a családoknak" - tette hozzá a szakember.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...