2014. június 2.

Most megtudhatod, mennyire vagy népszerű a Facebook-on!

A Kaspersky Lab bemutatja a FriendOrFoe-t, a vállalat ingyenes Facebook alkalmazását, amellyel egyszerűen kideríthetjük mennyire is vagyunk népszerűek a közösségi oldalon lévő barátaink között. Az alkalmazás segítségével továbbá egy kattintással kideríthetjük, hogy kik is az igazi „rajongóink" és kik osztják meg a legtöbb bejegyzésünket. Az applikáció szórakoztató funkciója mellett, legfőbb célja, hogy rövid és egyszerű lépésekben hívja fel a figyelmet a közösségi oldalakon keresztül érkező fenyegetésekre.
Azoknak, akik szeretik a különböző elemző alkalmazásokat és megtudni minél többet a közösségi jelenlétükről, azoknak az orosz kiberbiztonsági vállalat most létrehozott egy eszközt, amely röviden és átláthatóan elemzi a felhasználó Facebook aktivitását (az alkalmazás teljes betöltése a felhasználó aktivitásától függ). Továbbá a FriendOrFoe segítségével megtudhatjuk, hogy pontosan mennyi videót és fényképet tettünk közzé. A vállalat alkalmazása jelenleg angol, orosz, német, francia, olasz, spanyol, portugál, mexikói spanyol, arab és japán nyelven érhető el, de a lista folyamatosan bővül.

A teljes anyag elérhető a  Magyar Sajtóanyag Adatbázis-ban

Mesterséges intelligenciával debütált az LG G7 ThinQ

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb felsőkategóriás okostelefonját, az LG G7 ThinQ -t. Az új készülék az alapvető szolgáltatásokon túl...