Átadták a Szalay Annamária Médiaalapítvány idei díjait


Szalay Annamária saját példáján keresztül azzal bízott meg bennünket, hogy vigyük tovább azokat az értékeket, amelyekhez egész életében ragaszkodott – hangsúlyozta Varga Mihály a Szalay Annamária Médiaalapítvány díjkiosztó ünnepségén. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság fiatalon elhunyt elnökére emlékezve a nemzetgazdasági miniszter kiemelte: Szalay Annamária olyan média megteremtésén fáradozott, amely védi a gyermekeket és az ifjúságot a káros tartalmaktól, megfelel a keresztény elveknek és a nemzeti kultúrának.
Szalay Annamária megmutatta nekünk, hogyan kell magyar emberként és szakemberként helytállni a világban, és itthon is hithű kereszténynek és magyarnak megmaradni – fogalmazott Varga Mihály hozzátéve: munkájának folytatására hozták létre a róla elnevezett médiaalapítványt, amely szándékában és szellemében megfelelőképpen fejezi ki mindazt, amiért élete utolsó éveiben olyan keményen és önfeláldozóan dolgozott.
A nemzetgazdasági miniszter a kuratórium elnökeként Nagy Katalin rádiós újságírónak, valamint Hanczár János író, beszédtanárnak adta át a médialapítvány idei díjait.
Nagy Katalin szerkesztőként és riporterként következetesen arra törekszik, hogy a legkomolyabb, akár szakpolitikai témákat is abszolút közérthetően dolgozza fel – hangzott el a méltatásban. Munkáiban a valóság bemutatása, az értékek közvetítése mellett elkötelezett híve a nyílt, egyértelmű kommunikációnak, az emberi teljesítmények tiszteletének és a vélemények közvetítésének.
Hanczár János író, újságíró, aki beszédtanárként ötletgazdája és motorja az immáron hatodik éve több tízezer óvodást megmozgató, a Magyar Nyelv Napjához köthető közös versmondásnak, amely Zalaegerszegtől Pozsonyon, Kézdivásárhelyen, Záhonyon át Torontóig mondat 5 verset egy időben a csöppségekkel. Írói munkásságának különleges ékköve a Szerelem a Gulágon idén megjelent regénye.
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Népszerű bejegyzések