Először lép fel Budapesten a Váradi Roma Café a visszatérés után

Szeptember 15-én este a Rajkó Zenekarral közösen ad koncertet a Váradi Gyula, Váradi Róbert, Berki Artúr,Botos Tibor alkotta együttes.

Hosszabb feltöltődés, pihenést követően megújulva,de roma gyökereikkel nem szakítva a Plázs Siófokon játszott újra együtt a Váradi RomaCafé augusztus közepén.

A magyar zeneipalettán egyedi hangzást teremtő formáció szeptember 15-én pénteken immár a fővárosban,a Müpában szórakoztatja majd a közönséget a Rajkó Zenekarral együtt.

Váradi Gyula,az együttes frontembere szerint jelenleg nem az adja számukra a plusz motivációt, hogy Budapesten szerepelhetnek, hiszen az elmúlt években sok fellépésük volt itt.

„Az a tudat motivál minket,hogy újra együtt zenélhetünk. Rá kellett döbbennünk, hogy a zene nélkül nem tudunk meglenni, ezt az érzést pedig más együttesekben nem találtuk" –fogalmazott.

A roma gyerekek ezreit muzsikussá nevelő Rajkó Zenekarról elismerően beszélt, mondván profik alkotják, akik kivételnélkül kiváló zenészek. Bár a két együttes stílusa különbözik, Váradi Gyula szerint nemáll tőlük távol a Rajkó műfajasem.


Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Népszerű bejegyzések