Ötvenszázalékos kedvezmény a PontyShow-ra utazóknak

MÁV-START 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Hungexpo területén, november 10-től 12-ig tartó PontyShow rendezvényre utazóknak, bármely belföldi állomásról a Déli, a Keleti és a Nyugati pályaudvarra, illetve Kelenföld, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.

A kedvezmény másodosztályra érvényes, első osztályon utazásnál a teljes árú kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatnál a felárat meg kell fizetni. Az utazást legkorábban november 9-től lehet megkezdeni, a visszautazást pedig a rendezvényt követő napon, november 13-án éjfélig kell befejezni.

A retúrjegyet le kell bélyegeztetni a rendezvény helyszínén, erre november 10-én és 11-én 9 és 18 óra, november 12-én pedig 9 és 17 óra között van lehetőség, a Hungexpo „A" pavilonja melletti MÁV-START mobilpénztárban. Bélyegzés hiányában az alkalmi menettérti jegyet a vonaton a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki.

A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb információ a MÁV-csoport honlapján (https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/utazzon-felaron-vonattal-pontyshow-ra)  található.



Népszerű bejegyzések