Megint divatba jöhet aflangálás? -Irány aváros!

Számos építészeti, természeti és kulturális kincs található minden városban, csupán el kell sajátítani a kószálás, vagyis a flangálás művészetét, ahogyan a franciák is tették! A Direct One előfizetői által is elérhető National Geographic csatorna a városok kedvelőinek és a tanulni vágyóknak egy különleges négy hetes műsorfolyamot állított össze, amely során a tévé képernyői előtt külföldi városokat is megismerhetnek a nézők.
 
A koronavírus az utazási szokásokat is megváltoztatta egy időre, hiszen többen választották a magyarországi úticélokat és bizonyára sokan döntöttek úgy, hogy inkább körbenéznek a saját városukban. A cél nélküli sétálgatás is hozhat új tapasztalatokat és flow-élményt, amennyiben elsajátítjuk ennek a művészetét!  
A városokra és az építészetre koncentráló műsorok szeptember 23-tól október 15-éig lesznek láthatóak a National Geographic csatornán.  Ebben a kiemelt időszakban olyan prémium műsorok lesznek láthatóak, mint a Városépítők, illetve a Top 10 – Az építészet remekművei. Mindemellett láthatjuk a régi kedvenceket is: Megastadionok, Elhagyott építmények, Elveszett városok nyomában, Mentsük meg Velencét!
 

Népszerű bejegyzések