Korlátlan új AI eszköz megrengeti az egész ipart!


Bemutatták a Limitless névre hallgató, viselhető AI eszközt, amely forradalmi változásokat hozhat. Ez a személyre szabott, mesterséges intelligencia által támogatott nyaklánc ígéretes megoldást kínál az emberi agy korlátainak leküzdésére, különös tekintettel a memóriára és a figyelemre.

A Limitless nem helyettesíteni, hanem kiegészíteni hivatott az emberi intelligenciát. Funkcionalitása kiterjed a jegyzetelés és a teendők követésének automatizálására, valamint a következő találkozókra való felkészülés támogatására. Valós idejű átiratokat és jegyzeteket készít, így biztosítva, hogy egyetlen fontos részlet se vesszen a feledés homályába.

A mindössze 31,9 mm széles és 16 mm vékony nyaklánc nyolc különböző színben érhető el. A készülék erőssége a kiváló akkumulátor-üzemidő, amely lehetővé teszi a hosszan tartó, megszakítás nélküli használatot. A beépített mikrofonok, valamint a Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatok révén zökkenőmentesen kommunikál más eszközökkel.

A Limitless kedvező, 99 dolláros bevezető áron kapható, ráadásul korlátozott ideig előfizetés nélkül is használható. Azok számára, akik még több funkcióra vágynak, elérhető a Limitless Pro előfizetés havi 19 dollárért. Ez a rugalmas árazási modell lehetővé teszi, hogy a szélesebb közönség is hozzáférjen ehhez a forradalmi technológiához.

Népszerű bejegyzések