Mindent létrehozhatsz AI-val 2 perc alatt


Az AI segítségével szinte bármit létrehozhatunk pillanatok alatt, ami korábban órákat vagy akár napokat vett igénybe. Íme az eszközök, amelyekkel jelentősen növelhetjük produktivitásunkat és lefedhetjük a tartalom-előállítás nagy részét.

Synthesia - Videók készítése emberi előadókkal

A Synthesia segítségével egyszerűen begépelt szövegből készíthetünk videókat emberi előadókkal. 125-nél is több AI avatár közül választhatunk, és több mint 120 nyelvet támogat a rendszer.

Midjourney - Szövegből képek generálása másodpercek alatt

A Midjourney-vel pillanatok alatt generálhatunk képeket szövegből. Akár új bevételi forrást is építhetünk színezőkönyvek készítésével.

Notion AI - Szervezés és tervezés mesterfokon

A Notion AI jelenleg az egyik legjobb szervezést és tervezést segítő eszköz. A testreszabhatóságtól az esztétikumig mindent megtalálunk benne, bármit építhetünk vele.

Jukebox - Zenegenerálás különböző stílusokban

A Jukebox egy OpenAI által fejlesztett AI dalfeldolgozó, amely különböző stílusokban és műfajokban képes zenét és éneket generálni.

AutoDraw - AI rajzgenerátor

Ahogy firkálunk egy üres vásznon, az AutoDraw különböző alakzatokat és szimbólumokat javasol, amiket szerinte szeretnénk rajzolni. Szöveget is hozzáadhatunk, színeket változtathatunk és különböző formákat illeszthetünk a rajzunkhoz.

Fontjoy - Betűtípus-párosítás mély tanulással

Ez az AI dizájn eszköz segít betűtípusokat párosítani mély tanulás segítségével, így nem kell többé a megérzéseinkre hagyatkoznunk.

Namelix - Márkanév-generálás egyszerűen

Nagyon egyszerű eszköz, mindössze meg kell adnunk a kulcsszavakat, kiválasztani a véletlenszerűség szintjét és az elnevezési stílust. Az eszköz ezután különböző javaslatokat generál a márkanevünkhöz ingyenesen.

Eredeti cikk: medium.com

Népszerű bejegyzések