Farsangozz az Inspironoddal!

Már csak alig egy hónap, és a szekrénybe akaszthatjuk a télikabátot, félretehetjük a sálat, sapkát és a meleg csizmát. A hideg időszak átvészelésének azonban addig is a legjobb módja egy farsangi mulatság megszervezése. A jelmezek kitalálása mellett ilyenkor fontos gondoskodni a megfelelő zenéről és az összejövetelen készülő fotók dokumentálásáról is, ebben pedig segítségünkre lehet a Dell Inspiron családjának két új tagja, az Inspiron 15 és Inspiron 15R notebook.

A Dell Inspiron 15 egy kecses, mindössze 2,54 cm vastag, 15,6 hüvelykes laptop, amelyet könnyedén magunkkal vihetünk az egyik buli helyszínéről a másikra. Nagyméretű merevlemezén akár több ezer zeneszám, fénykép, és több órányi videó tárolható, a fájlok pedig automatikusan szinkronizálhatóak a felhővel, így bármilyen eszközről könnyen hozzáférhetőek. Mi és kedvenc laptopunk lehetünk a buli lelke, mivel nem lesz olyan zeneszám, amelyet kérésre ne tudnánk lejátszani.
A modell 8 az 1-ben memóriakártya-olvasóval, USB 3.0 és HDMI 1.4 csatlakozóval, valamint beépített DVD-RW meghajtóval érhető el, ezért később gyakorlatilag bármilyen memóriakártyát, pendrive-ot csatlakoztatva vagy DVD-t behelyezve vissza tudjuk nézni az azokon tárolt képeket, és megtudhatjuk, hogyan is festettünk Victoria vagy David Beckham-nek öltözve. A 16:9 képarányú, HD felbontású WLED kijelzőn tökéletes minőségben nézhetőek a filmek és egyéb médiatartalmak, a textúrázott fedél és csuklótámasz, valamint a fekete matt bevonat pedig a legelegánsabb jelmezhez is tökéletesen passzol.

Az Inspiron család másik új tagja, a Dell Inspiron 15R modell hasonlóan karcsú, mindössze 2,54 centiméter vastagságú, csiszolt alumínium borítású házzal rendelkezik. Billentyűzete cseppálló, vagyis könnyedén ellenáll a kiömlő italoknak. A 8 GB kapacitású, 1600 MHz-es, kétcsatornás DDR3 SDRAM-nak köszönhetően villámgyorsan betölthetjük a notebookon tárolt filmjeinket, így, amikor már mindenki elfáradt a táncban, egy jó mozizással zárhatjuk az estét.

Népszerű bejegyzések