Sikeres magyar megjelenés Bajorország legnagyobb turisztikai kiállításán




2013. február 20-24. között negyedik alkalommal rendezték meg Münchenben a f.re.e-t (Freizeit, Reisen, Erholung), a CBR utódját, Bajorország legnagyobb turisztikai kiállítását, mely új, fiatalos arculatával évek óta az élményközpontúságra helyezi a hangsúlyt. Színes turisztikai kínálat, egészségturizmus, fitness, lakóbuszok, kajakok, biciklik, hegymászással és búvárkodással kapcsolatos standok és idén másodszor a tz/Münchner Merkur újságcsoporttal közösen szervezett autónapok csalogatták az érdeklődőket. A 60 országból érkezett több mint 1000 kiállító, 5 napon át 6 csarnokban mutatta be ajánlatait. A vásár díszvendége idén Csehország volt. Az élményeket középpontba helyező tematikának, a számos színes programnak és a változatos kínálatnak is köszönhetően a kiállítást ebben az évben 110 ezren keresték fel, köztük feltűnően sok fiatal és kisgyerekes család.
A Magyar Turizmus Zrt. 6 hazai társkiállítóval együttesen a „Magyarország az egészség forrása" koncepció jegyében kialakított 50 m2-es nemzeti standján prezentálta hazánk gazdag turisztikai és kulturális kínálatát. Az MT Zrt. stratégiai céljainak megfelelően a fókuszban ezúttal is az egészségturizmushoz köthető turisztikai ajánlatok és szolgáltatások álltak.
A magyar megjelenést Molnár László látványpéksége tette még színesebbé, felhívva a figyelmet a magyar gasztronómiára, a hazai ízekre. A magyar stand másik attrakciója a futballért és hírességekért rajongó müncheni világ egyik kiválósága, Király Gábor volt. Nemzeti válogatottunk kapusa, aki 2009. óta elismert tagja München legrégebbi focicsapatának, az 1847-ben alakult TSV 1860 Münchennek, február 22-én délelőtt autogramot osztott a magyar standon. A müncheni hírességre számos érdeklődő volt kíváncsi, akik közül sokan Magyarországról is kértek információt.

Népszerű bejegyzések