Vonattal a villányi Vörösbor Fesztiválra

Több kocsival közlekednek a vonatok Pécs és Villány között az október 6-8-ig tartó Vörösbor Fesztivál ideje alatt. A későig poharazók pedig könnyebben hazajuthatnak szombatról vasárnapra virradóan, mert egy éjszakai mentesítő járat indul a menetrend szerinti vonatokon kívül.

A biztonságosabb hazajutás érdekében mentesítő vonatot indít a MÁV-START Villányból, vasárnap – az esti koncertek és a tűzijáték után – 0 óra 10 perckor. A mentesítő járat minden megállóhelyen megáll, Pécsre 0 óra 52 perckor fut be. A fesztiválvonatot a menetrendszerinti járatok díjszabásával lehet igénybe venni. A villányi állomásnál, a MÁV-START mobilpénztárában is meg lehet vásárolni a menetjegyeket október 7-én 21 órától.

A villányi Vörösbor Fesztivál, a borvidék egyik kiemelt gasztronómiai rendezvénye. A látogatókat nagyszabású szüreti felvonulás, számos borászkiállító, sztárfellépők, koncertek, gyerekprogramok várják a hagyományosan, a szüreti időszakban megrendezett fesztiválon.  A rendezvény további részletei: http://www.villanyiborfesztival.hu/vorosbor/.

 

Népszerű bejegyzések