Sikerre tör a magyar Manta márka

Már országszerte a boltokban a Manta Swim legújabb, Etno kollekciója. A női fürdőruhák – bikinik, egyrészesek – és úszódresszek sikeresen ötvözik a nyár vidám színeit a magyar népművészet formavilágával, a 21. századi ember érzelemvilágát a tradíciókkal. A 2013-as Manta Etno kollekciót egy fiatal, tehetséges iparművész hallgató tervezte az Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen (MOME) kiírt pályázat nyerteseként. Az Európa-szerte is kapható Etno kollekció termékcsaládot az utcai viseletben teret hódító, népi motívumokra épülő trend motiválta.


A MOME-n kiírt pályázatunkra számos remek pályamű érkezett. Azért választottuk a Vándor Krisztina által tervezett darabokat, mert a klasszikus magyar népi motívumokat a mai kornak megfelelően újragondolva születtek meg a divatos, kitűnő modellek" – mondta Horváth Violetta, a Manta Swim marketing menedzsere.

A 2013-as kollekció nagy tetszést aratott Európa legnagyobb sportvásárán, a müncheni ISPO-n, mind a tervezést, mind a kivitelezést illetően. A szakmai érdeklődők azért is fogadták örömmel a Manta Swim fürdőruháit, úszóit, mert a magyar ruhagyártásnak jó híre van külföldön. A Németországban, Ausztriában, Litvániában és Romániában már sikert aratott márka a hazai vásárlók tetszését és bizalmát is szeretné elnyerni.

Az amerikai és európai konkurens gyártóinál 30-40%-kal kedvezőbb áron forgalmazott termékek olasz alapanyagból, a világ vezető márkáinál bevezetett csúcstechnológiával, magyar gyártásban, magyar tervezéssel készülnek. Kitűnő minőségüknek köszönhetően a Manta fürdőruhák és úszók tartósak, hosszú ideig megőrzik színüket, formájukat, ár-érték arányuk kimagasló.

A Manta Swim széles választékot nyújt a versenyzőknek, hobbyúszóknak, wellness-kedvelőknek, vízparti utazást, strandolást szerető felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.
A Manta termékeit a hazai vásárlók megtalálhatják az Auchanokban, a Hervis üzletláncokban, a Swim Store-okban, a Swim Boxokban Budapesten és Szentendrén, illetve az ország további 70 pontján, kiskereskedelmi üzletekben, szállodákban.

Népszerű bejegyzések