Az MI legelismertebb kutatóinak részvételével rendezneke-konferenciát Magyarországon


A mesterséges intelligencia indítja be az új ipari forradalmat? - az MI elismert kutatóinak részvételével e-konferenciát rendeznek Magyarországon 
A régió legnagyobb mesterséges intelligenciával foglalkozó rendezvénye, az Ericsson Magyarország által életre hívott Reinforce AI Konferencia 2021-ben március 3-5. között tér vissza. A terület legfontosabb hazai és nemzetközi szakértőinek előadás- és gyakorlati workshop-sorozatát ezúttal online környezetben, így mindenki számára elérhető módon rendezik meg. 
 
A háromnapos konferencia az érdeklődők számára a mesterséges intelligencia és a „deep learning" aktuális témáit, a terület kutatási eredményeit, lehetséges fejlődési irányait mutatja be a legnagyobb cégek szakértői tolmácsolásában. A világhírű előadók többek között olyan cégeket képviselnek, mint a Google DeepMind, a Microsoft, a Twitter vagy a HYPR. 
 
Idén a két virtuális színpadon több, mint 25 előadó mutatja be a legfontosabb MI termékeket, alkalmazásokat, platformokat és a technológia fejlődési irányait. 
 

Népszerű bejegyzések