Nosztalgia InterCity-vel ünnepli aMÁV-START azIC-közlekedés 30.évfordulóját -Június 1-jétől vásárolhatók meg a menetjegyek

A pünkösdi hosszú hétvégén a Balatonra közlekedő retró IC sikerét követően, az InterCity-közlekedés 30 éves évfordulója alkalmából, június 5-én és 6-án nosztalgia IC-vonat közlekedik Budapest és Miskolc között. Azon a hétvégén Miskolcról a csatlakozó vonalakon is retrószerelvények közlekednek majd. Június 1-jétől elővételben megválthatók a jegyek. 

A főváros és a borsodi megyeszékhely között 1991. június 2-án indult el az első InterCity vonat. Az évfordulóra megemlékezve különleges utazásra invitálja az érdeklődőket a MÁV-START a Miskolcot érintő vonalakon. A Keleti pályaudvarról az évforduló előtt tisztelgő Lillafüred InterCity (IC 1502) 8:55-kor, visszafelé Miskolcról a Borsod InterCity (IC 1501) 19:34-kor indul majd. A jegyek elővételben június 1-jétől megvásárolhatók. A helybiztosítást is tartalmazó jegy ára (egy útra) másodosztályra az indulás évére utalva 1991 forint, míg az első osztályúért 6. hó 2-ára emlékezve 602 forinttal kell többet fizetni. A vonaton más menetjegyek nem érvényesek.

Népszerű bejegyzések