A magyar jégkorong válogatott hokimezzel segítette a fogyatékkal élő fiatalokat


A LeasePlan Hungária Zrt., hazánk vezető flotta- és gépjárműkezelője elkötelezett a tisztább és fenntarthatóbb mobilitási megoldások mellett, valamint karitatív területen is szerepet vállal. Április végén a magyar jégkorong válogatottal együttműködve a Kemence Varázsa Közhasznú Alapítványt támogatta.

A cég sportrajongó ügyfelei, partnerei és munkatársai áprilisban közösen szurkoltak a magyar jégkorong válogatottnak a Divízió I-es Jégkorong Világbajnokságon. A sportesemény kiváló alkalmat adott arra, hogy a Magyar Jégkorong Szövetséggel karöltve a Kemence Varázsa Közhasznú Alapítványon keresztül támogathassák a fogyatékkal élő emberek mindennapjait. A közhasznú szervezet – melyet a flottakezelő már több ízben segített – iskolarendszerből kikerült fogyatékos fiataloknak teremt munkahelyet. „Úgy gondoljuk, a lelkesen tevékenykedő fiatalok igazán megérdemlik a támogatást, ezért napi utazásuk megkönnyítése érdekében 2011-ben egy hétszemélyes személygépjárművet bocsátottunk rendelkezésükre, az elmúlt évben a kertjüket szépítettük meg, valamint rendszeres megrendelői vagyunk az általuk készített kerámiamunkáknak. Az alapítvánnyal való együttműködés mellett hosszútávon elköteleztük magunkat, ezért éves partnertalálkozónk keretében a Magyar Jégkorong Szövetséggel összefogva ismét sikerült 100 000 Ft-tal támogatnunk a szervezet munkáját, mely a jégkorong válogatott által dedikált nemzeti mez kisorsolásával valósulhatott meg" – beszélt a támogatás részleteiről Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. kereskedelmi igazgatója.

A játékosok által dedikált mezt a LeasePlan partnerei közül az kaphatta meg, aki helyesen tippelt a magyar-kazah mérkőzés végeredményére. A flottakezelő a Jégkorong Szövetség nevében a mezért cserébe 100 000 Ft-ot utalt át a Kemence Varázsa Alapítványnak, melynek fiataljai egy saját kezűleg készített mozaik képpel köszönték meg a LeasePlan és a Jégkorong Szövetség hozzájárulását.


Népszerű bejegyzések