Bulgáriában terjeszkedik a Dejmark

A Dejmark Csoport, - mely festékek, bevonatok és kapcsolódó anyagok egyik fő forgalmazója Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Romániában, - 100% -os leányvállalatot alapított Bulgáriában. A Dejmark Ltd (EOOD) kiváló minőségű termékek széles skáláját importálja és forgalmazza a bolgár piacon, beleértve a kimagasló minőségű Tikkurila dekorációs festékeket és ipari bevonatokat, a csúcsfejlesztésű Maston szórófestékeket, az egyedülálló Owatrol faanyagkezelő termékeket, a környezetbarát Biocomb felületi tisztítószereket, és számos egyéb terméket. Szolgáltatásait a cég ipari, professzionális és egyéni felhasználók számára kínálja.

Emellett, 2017. augusztus 31-én a Dejmark Ltd. felvásárolta a bolgár ECOS Ltd. festékforgalmazó vállalatot. A Dejmark Ltd székhelye Szófiában található, ahol raktárat és bemutatótermet is fenntart.
"Meggyőződésünk, hogy a bolgár festékpiac a következő években gyors fejlődésnek indul. A felvásárlás szilárd alapot biztosít a Dejmark Ltd számára a kitűzött növekedési célok elérése felé", jegyezte meg Markku Immonen, a Dejmark Csoport elnöke. A Dejmark vezetőségének becslése alapján, a bolgár festékpiac mérete mintegy 100 millió euróra tehető.

dejmark.hu

https://www.facebook.com/DejmarkMagyarorszag/

 


Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Népszerű bejegyzések