Egyvágányon jár a H6-os HÉV szeptember 9-én és 10-én napközben

A H6-os HÉV 2017. szeptember 9-én (szombaton) 7:00 és szeptember 10-én (vasárnap) 20:00 között a Dunaharaszti külső és Szigetszentmiklós-Gyártelep állomás között egyvágányon közlekedik a felsővezeték rendszer karbantartása miatt.
 
·        A munkák ideje alatt a Közvágóhíd és Ráckeve között közlekedő vonatok Szigetszentmiklós-Gyártelep és Dunaharaszti külső között mindkét irányban a Ráckeve irányú vágányon közlekednek az alapmenetrendtől eltérő indulási időpontokkal.
·        A munkák ideje alatt aKözvágóhíd és Tököl között közlekedő vonatok esetében aJózsef Attila-telepen túl utazóknak József Attila-telep állomáson át kell szállni egy másik, átszállás után tovább induló szerelvényre.József Attila-telepen a Közvágóhíd felől érkező vonatok a Tököl irányú vágány melletti peronnál, a Tököl felől érkező vonatok pedig a Közvágóhíd irányú vágány mellett levő peronnál állnak meg. Majd utascsere után onnan is indulnak vissza Közvágóhíd és Tököl felé.
 
A fenti időszakokban a HÉV-szerelvények a MÁV-HÉV Zrt. meghirdetett menetrendjétől eltérő időpontokban,rendkívüli menetrend szerint közlekednek.
 
Evernote helps you remember everything and get organized effortlessly. Download Evernote.

Népszerű bejegyzések