Remember The Milk - Online iroda (7/7)

Aki éppen nem az irodájában dolgozik, annak számos zavaró körülménnyel kell számolnia. Ilyenkor nagy segítség lehet egy olyan szolgáltatás, amely abban segít, hogy ne felejtsünk el soha semmit. A www.rememberthemilk.com oldalon a bejelentkezés után hozzáférhetünk saját adatbázisunkhoz, amelyben minden fontos dátumot, évfordulót, találkozót, határidőt,  tennivalót rögzíthetünk. Minden feladathoz rögzíthetünk egy pontos időpontot, amikor emlékeztetőt szeretnénk kapni. A figyelmeztetés sok formában érkezhet.
A rendszer tud elektronikus levelet, SMS-t vagy azonnali üzenetet küldeni (AIM, Gadu-Gadu, Google Talk, ICQ, Jabber, MSN, Skype, Yahoo!). A feladatok között olyanok is lehetnek, amelyek többször előfordulnak. Ilyenkor meg lehet adni egy befejező dátumot és azt, hogy milyen időközönként ismétlődjön a tennivaló. A bejegyzéseket tetszés szerint csoportosíthatjuk, elláthatjuk címkékkel (tag), hogy azután könnyebben lehessen azokat nyomon követni.
Új időpont hozzáadáshoz használhatjuk a webes felületet, de  távolról, elektronikus levélben, esetleg mobilról is bővíthetjük naptárbejegyzéseinket. A Quick Add lehetőség pedig arra szolgál, hogy egy weboldalon talált dátumból gyorsan tudjunk új bejegyzést készíteni.   Természetesen fontos  dátumainkat útközben is meg tudjuk nézni, mert a szolgáltatásnak van mobiltelefonra optimalizált változata is. És ha már az utazásnál tartunk, egy térképen is bejelölhetjük, ha valamelyik bejegyzés egy adott helyszínre vonatkozik. Ez abban is segíthet, hogy optimális útitervet tudjunk készíteni, a feladatok elvégzéséhez.

Népszerű bejegyzések