Zoho - Online iroda (5/7)

Online irodai, otthoni munkához szükséges alkalmazásválasztékot találunk a zoho.com oldalon is. Az eszközök választéka itt még bőségesebb. Regisztráció után a legtöbb ingyenesen használható. A Write szövegszerkesztő és a Sheet táblázatkezelő kompatibilis a legnépszerűbb dokumentum formátumokkal, és támogatja a csoportmunkát. A Show-val bemutatókat készíthetünk és publikálhatunk. A Wiki-vel saját lexikont készíthetünk, a Notebook pedig abban segít, hogy különböző típusú tartalmakat összegyűjtsünk és közzétegyünk.

Az interneten keresztül intézett konferenciákhoz a Zoho Meeting-et használhatjuk, míg a csoportos azonnali üzenetküldő megoldásra a Zoho Chat a legalkalmasabb. Van ezen kívül határidőnaptár, online adatbázis-kezelő és web alapú levelező. A projektkezelő és a CRM alkalmazás is kipróbálható ingyenesen, 1 projekttel, illetve 3 felhasználóig.
Az alkalmazásokhoz számos kiegészítőt is találunk az oldalon. Ilyen például a Microsoft Office-hoz való plugin, amely abban segít, hogy dokumentumainkat offline és online is tudjuk szerkeszteni. Az Internet Explorer és Firefox böngészőkhöz létezik egy QuickRead nevű  bővítmény, amellyel közvetlenül tudjuk olvasni a doc, xls, ppt, rtf, sxw, sxc, sxi és pps állományokat.

Népszerű bejegyzések